VIDEO  Miki Manojlović ljubi golu Ivanu Roščić

ivana roscic
Film koji će zasigurno stvoriti redove pred kinodvoranama ima sve što treba, od vrućih erotskih do urnebesno smiješnih scena, a kod nas prvi možete vidjeti foršpan uz dodatak jedne u moru seksi scena u kojoj Miki Manojlović gundulićevski slavi 'lijepu, dragu i slatku slobodu' dok ljubi lijepo, mlado i golo tijelo Ivane Roščić.



Miki u filmu glumi Nikolu, šarmantnog zavodnika koji opsesivno lovi žene dok mu supruga čeka dijete i nikako nije jedini koji uživa u zabranjenom voću. Neka ostane među nama prati petero sredovječnih junaka upletenih u virove erotske strasti koja bukti ispod naizgled mirne i trome zagrebačke svakodnevice.

Upoznajemo Nikolu i Bracu, njihove supruge, ljubavnice i djecu koja ne znaju tko im je otac, sve izmiješane u paralelnim vezama i skrovitim odnosima uz napomenu: 'Obvezno pogledajte film prije nego što prevarite voljenu osobu.'

Uz Manojlovića i Ivanu Roščić u filmu glume Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Daria Lorenci, Nataša Dorčić, Krešimir Mikić, Živko Anočić, Helena Buljan i drugi.

Rajku Grliću i slavnom srpskom glumcu ovo je, nakon kultnih filmova Samo jednom se ljubi, U raljama života i Za sreću je potrebno troje, četvrta suradnja, a sigurni smo da će uspjehom dostići prethodnike, ako ne i nadmašiti.

Sponzor filma 'Neka ostane među nama' je T-Com, a premijerno će biti prikazan u Ljubljani 9. ožujka, u Splitu 10. ožujka, a u Zagrebu 11. ožujka.



tportal