FOTO  Mostar: Uspješno provedena akcija za djecu bez roditeljskog staranja

humanitarne akcije i apeli, our kids

Kako smo uvjerili na samom licu mjesta akcija je u potpunosti uspjela, a građani Mostara su pokazali da imaju veliko srce za one kojima je pomoć potrebna. Evo što je o samoj akciji rekla organizatorica akcije  Lidija Ćavar:

Humanitarnu akciju je organizirala Humantarna organizacija "Our Kids", a ja sam volonter organizacije za područje grada Mostara. Akciju sam organizirala uz pomoć društvenih mreža, i uz potporu dobrih ljudi grada Mostara koji su danas u ogromnom broju odazvali ovoj akciji. Jako puno je bilo donacija danas, i mogu reći da sam izuzetno zadovoljna cijelom akcijom. Dobar dio donacija već smo podijelili ustanovama kojima je pomoć potrebna i u dogovoru sa njima.

Slična akcija organizirana je i lani, a sami ste nam rekli da je ovogodišnja puno uspješnija.

Tako je lani smo imali istu akciju po prvi puta i nismo imali dovoljno iskustva, te je bilo i nešto propusta. Ove godine smo sve to prevazišli i pokrili nedostatke, tako da je akcija uspjela. Ja se ovim putem zahvaljujem svima koji su se odazvali akciji, svim ljudima velikog srca i prijateljima djece koji su zaista iskazali mnogobrojnim donacijama. Hvala im od sveg srca i nadam se dogodine da ćemo se vidjeti i iduće godine, te da će ova akcija prerasti u tradiciju.

hercegovina.info