PROMO  Sport Vision Kids Day: Mini olimpijada i velika srca - Događaj za pamćenje!

sport vision

U sjedištu kompanije Sport Vision u Bosni i Hercegovini, po peti put zaredom, održan je tradicionalni Sport Vision Kids Day - dan kada sjedište kompanije u Bijeljini oživi od igre, smijeha i radosti. Ovaj poseban događaj, koji okuplja djecu zaposlenih, ponovo je pokazao da Sport Vision nije samo lider u svijetu prodaje sportske opreme, već da je i kompanija velikog srca.

sport vision

Ovogodišnji Sport Vision Kids Day je bio u znaku olimpijskog duha, pa su mališani imali priliku da sudjeluju u mini olimpijadi, posebno organiziranoj za njih. Djeca uzrasta od 6 do 12 godina su se natjecala u različitim sportskim disciplinama, pokazujući timski duh, hrabrost i sportski fer-plej, dok su djeca mlađeg uzrasta uživala u predstavama, zabavi s animatorima i neizostavnom svijetu balona, što je dodatno obojilo dan smijehom i veseljem.

Ipak, ono što je ovaj događaj učinilo posebnim jeste njegova humanitarna strana. Svako dijete je sa sobom donijelo igračku ili komad odjeće, a pobjednička ekipa mini olimpijade imala je čast da odluči kojoj ustanovi će ti pokloni biti donirani. Ove godine, dječja srca su odlučila da sve prikupljene poklone daruju ustanovi za djecu bez roditeljskog staranja, unoseći radost u živote mališana kojima je to najpotrebnije.

Sport Vision Kids Day

Događaju koji je održan 30.08.2024. godine je prisustvovalo oko 150-oro djece zaposlenih u Sport Vision-u, a kao znak pažnje i podrške za početak nove školske godine, svako dijete školskog uzrasta svih zaposlenih u kompaniji u Bosni i Hercegovini je dobilo poklon-paket kako bi uspješno zakoračili u nove školske avanture.

Sport Vision Kids Day je događaj koji iz godine u godinu dokazuje da su najvrjedniji resursi kompanije upravo njeni ljudi i njihove obitelji. Ovaj dan nije samo prilika za druženje i zabavu, već i za stvaranje uspomena koje će djeca, ali i njihovi roditelji, nositi sa sobom dugo vremena. 

sport vision

Iz kompanije ističu da će ostati posvećeni ne samo razvoju poslovanja, već i njegovanju vrijednosti koje čine pravu suštinu života - ljubavi, zajedništva i nesebične pomoći drugima. 

Pored toga zahvaljuju se svim sudionicima što su i ove godine pokazali da je Sport Vision više od kompanije - to je obitelj koja radi na boljoj budućnosti za sve.