PROMO  OTVORENJE POSLOVNICE Antony Morato u Mepas Mallu 12. 9. 2024. - Nova zvijezda muške mode u Mostaru


Antony Morato Mepas Mall

Ljubitelji suvremene muške mode imaju razlog za slavlje! U četvrtak, 12. rujna od 12:00h, u Mepas Mallu u Mostaru svoja vrata otvara poslovnica prestižnog talijanskog brenda Antony Morato, koji je u vrlo kratkom vremenu postao sinonim za urbanu, modernu mušku modu. Prva 3 dana otvorenja iskoristite -20% popusta na sve artikle. 

Antony Morato brend dolazi iz Italije, zemlje prepoznatljive po iznimnoj tradiciji u svijetu mode. Ovaj brend se ističe svojim jedinstvenim stilom, razvijenim unutar jedne od najstarijih talijanskih obitelji u tekstilnoj industriji. Njihovo dugogodišnje iskustvo u izradi odjeće za svjetski poznate modne kuće, poput Dolce & Gabbane, rezultiralo je nastankom brenda koji uspješno spaja tradiciju, inovaciju i pristupačnost.

Antony Morato kolekcije odražavaju mladenački duh i jasno definiranu estetiku. U ponudi se mogu pronaći modni dodaci, cipele s oznakom "Made in Italy", traperice, kao i odjeća za posebne prigode. Brend je dokaz da talijanski dizajn, prepoznatljiv po kvaliteti i eleganciji, može biti dostupan po pristupačnim cijenama, što ga čini iznimno privlačnim za suvremenog muškarca koji traži stilsku osvježenost.

Mepas Mall, kao središnje trgovačko odredište u Mostaru, s ponosom dočekuje ovaj brend u svojoj ponudi, a otvorenje poslovnice Antony Morato još je jedan korak u unapređenju modnog sadržaja u centru.

Ovo otvorenje donosi novi nivo mode, a posebna ponuda od -20% na sve artikle do 14. rujna bit će nezaobilazna prilika za sve koji žele biti među prvima u Mostaru s odjevnim komadima ovog prestižnog talijanskog brenda. 

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na službenom otvorenju i uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine vrhunske talijanske mode. Antony Morato nudi sve što suvremenom muškarcu treba – od dnevnog casual stila do elegantne odjeće za posebne prigode. Uz kolekciju za odrasle tu je i dječja kolekcija s modernim stilom.

Ne propustite priliku postati dio ove modne priče i doživjeti najbolje od talijanske mode – samo u Mepas Mallu u Mostaru!