PROMO  KINDER OBITELJSKI TRENUCI Odaberite željenu fotografiju i napravite personalizirane čokolade do kraja siječnja

Kinder čokolade

Ove blagdanske sezone sačuvajte nezaboravne trenutke sa svojim najmilijima: pakiranje najpoznatije čokolade na svijetu sada se može personalizirati fotografijama obitelji i prijatelja.

Kinder, najpoznatiji čokoladni brend za djecu, u kojem uživaju odrasli i djeca više od 50 godina, ove blagdanske sezone iznenadio je svoje obožavatelje mogućnošću personalizacije poznate ambalaže, pa se umjesto nasmijanih dječjih lica na prednjoj strani Kinder Chocolate može naći lice vašeg djeteta ili neke druge voljene osobe.

Drevni Asteci su čokoladu smatrali hranom bogova, a u nekim kulturama bila je vrijednija od zlata. Čokolada se i danas smatra jednim od najljepših poklona koje možemo pokloniti dragim ljudima – obitelji i prijateljima, a zbog svoje simbolike uvijek je izraz ljubavi i znak pažnje.

Budući da su blagdani pravo vrijeme da razveselimo svoje najmilije, Kinder, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolada za djecu, koji je gotovo šest desetljeća sinonim za kvalitet i povjerenje, svojim korisnicima nudi mogućnost personalizacije pakiranja svoje najpopularnije čokolade.

Sve što treba uraditi je da posjetite stranicu www.kinderchocolate.ba, odaberete željenu fotografiju i isprintate personalizirani Kinder Chocolate omot koji je potrebno izrezati prema uputstvima i omotati pakiranje Kinder Chocolate 100g. Osim fotografije, možete ostaviti i personaliziranu poruku svojim najdražima ili odabrati neku od već predloženih.

Mogućnost izrade personaliziranog omota za Kinder Chocolate traje do 31. siječnja 2024. i odnosi se samo na Kinder Chocolate 100g.