PROMO  FIS SHOPPING DAY Cjelodnevna akcija s popustima na kompletan asortiman

fis vitez shopping day

Svaki dan je dobar dan za kupovinu ali Shopping Day je više od toga.

FIS ponovo otvara vrata cjelodnevnog shoppingovanja u petak, 18.10.2024.

Za sve svoje kupce priredili su shopping dan u svim prodajnim centrima FIS u Bosni i Hercegovini. Ukoliko niste u mogućnosti da ih posjetite ili jednostavno više volite online kupovinu, omogućili su Shopping Day i na www.fis.ba. 

Posjetitelje očekuju sniženja na kompletan asortiman roba na svim odjelima – prehrane, posuđa i igračaka, odjela tekstila i obuće, kućnog tekstila, AV tehnike, bijele tehnike i kućanskih aparata, namještaja, kao i asortimana na odjelima gradnje, vodo i elektro materijala, alata i autokozmetike, repromaterijala i podnih obloga.

Dolaze nam hladniji dani, a Shopping Day je odlična prilika da osigurate sve što je potrebno za predstojeću grijanu sezonu i ostvarite značajne uštede. U ponudi je veliki izbor grijanih tijela: peći, kamina, štednjaka, konvektora, električnih panela, grijalica, radijatora i prateće opreme kako bi hladni zimski dani bili ugodni.

Ne zaboravite posjetiti i FIS odjele tekstila i obuće odjeće. Shopping Day je super prilika da se pripremite za predstojeću sezonu. Nova kolekcija je stigla u sve FIS centre.

Ne zaboravite planirati dan za shopping u petak, 18.10. i uživajte cijeli dan  uz super uštede u ugodnom ambijentu FIS prodajnih centara.

Grupe asortimana i popuste možete pogledati na linku: https://cutt.ly/beSwyjs9