PROMO  3 maske za lice koje će vratiti mladolik izgled i mekoću kože

makeup maske za lice

Vrijeme koje svaki dan možete izdvojiti za sebe zaista je najvrjednije! Meditacija, joga, maska ​​za lice i dan je definitivno uspio! Briga o koži lica važna je točka koja će vam svakako pomoći da svaki dan izgledate najbolje! Zato je MAKEUP za vas pripremio izbor najboljih maski za lice koje vašoj koži mogu vratiti mladost!

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Maske za lice s enzimima Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme jedinstvene su koje osvaja svojom učinkovitošću zahvaljujući trostrukom djelovanju. Ovaj proizvod kombinira mehanički, kemijski i enzimski piling koji pruža cjelovitu njegu kože. Ne samo da uklanja mrtve stanice, već i zaglađuje kožu, ujednačava njezin ton i vraća joj sjaj i zdrav izgled.

Osnova ove maske ​​za lice je enzim bundeve, koji je poznat po svojim zaglađujućim svojstvima. Enzim bundeve prodire duboko u kožu, potiče njezinu regeneraciju i obnavljanje, što čini površinu kože glatkom i ugodnom na dodir. Osim toga, enzim osigurava prirodan piling, uklanja mrtve stanice i potiče obnovu epidermisa. AHA kiseline, koje ulaze u sastav maske, snažni su kemijski pilinzi. 

Ova maska ​​je idealna za borbu protiv sive i bez sjaja kože. Njegovom redovitom upotrebom vraća se sjaj i zdrava boja kože. Maska također pomaže u uklanjanju sitnih linija i bora, čineći kožu mlađom i svježijom.

Zahvaljujući uravnoteženoj formuli, maska ​​ne samo da čisti, već i hrani kožu, ispunjavajući je potrebnim vitaminima i mineralima. Redovita uporaba ovog proizvoda omogućit će vam da u potpunosti uživate u svojoj ljepoti!

HydroPeptide Hydro-Lock Sleep Mask

Noć nije samo vrijeme za odmor i oporavak, već i za njegu nježne kože lica. Tijekom spavanja koža se aktivno obnavlja, odvijaju se važni procesi regeneracije, au tom razdoblju obnavlja se hidrolipidna ravnoteža epidermisa. Stoga je iznimno važno pomoći ovom prirodnom procesu uz pomoć posebnih kozmetičkih proizvoda.

Jedan takav proizvod je maska ​​za spavanje s peptidima matične mliječi tvrtke HydroPeptide. Ova maska za lice ​​idealna je za noćnu njegu, a ujutro ostavlja kožu svježom, mekom i blistavom.

HydroPeptide je stvorio jedinstvenu formulu maske koja uključuje patentiranu HydrO18™ Activated Water™, peptide matične mliječi, korijen sladića, hidrogenirani lecitin, shea maslac i pentapeptid-48.

Korištenje ove maske za lice omogućuje koži da se oporavi tijekom noći, zasiti je korisnim tvarima i dubinski hidratizira. Redovita uporaba HydroPeptide Royal Jelly Peptide Sleeping Mask omogućit će vam da primijetite značajna poboljšanja u stanju vaše kože. Postat će glatkija, elastičnija, sitne bore će nestati, a ton kože će se ujednačiti. Maska će vam pomoći da izgledate svježe i odmorno čak i nakon napornog dana.

Kiehl`s Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

Budući da se metabolički procesi ubrzavaju tijekom noćnog odmora, proizvode za pomlađivanje kože najbolje je koristiti neposredno prije spavanja, što značajno povećava njihovu učinkovitost. Tijekom tog razdoblja koža je najosjetljivija na aktivne komponente koje potiču regeneraciju i obnovu.

Ako želite sačuvati mladost i ljepotu kože, svakako će vam se svidjeti inovativni razvoj američkih profesionalaca Kiehl's – Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask. Ova maska za lice, stvorena na bazi ekstrakta lista đumbira i hibiskusa, ima snažna antioksidativna svojstva.

Prirodne komponente ne samo da potiču sintezu proteina vezivnog tkiva, već i aktiviraju proces obnove stanica koji je ključan za očuvanje mladolikog izgleda kože. Ekstrakt lista đumbira, poznat po svojim svojstvima učvršćivanja, pomaže poboljšati elastičnost kože, dok hibiskus, bogat vitaminima i mineralima, pruža intenzivnu hidrataciju i njegu.

Kozmetički proizvod Kiehl's Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask poznat je po svojoj sposobnosti da popuni nedostatak vlage u epidermisu, što je posebno važno za zrelu i suhu kožu. Zahvaljujući tome, maska ​​izglađuje čak i duboke bore, zateže opuštena područja, vraćajući koži prijašnju vitalnost. Osim toga, maska ​​vidljivo osvježava ten, čineći ga blistavijim i zdravijim.

Odaberite najbolju masku za svoje lice i uživajte u svojoj ljepoti maksimalno, jer zaslužujete najbolje!