'TKO SAM' Ljubuški band Pancelot objavio ironičan osvrt na trenutačno stanje u društvu

Pancelot

Nakon singlova „Nebo iznad grada“ i „Gdje se skrivaš“, ljubuški bend Pancelot objavio je novi singl „Tko sam“. Slaven Barbarić na gitari, Šimun Barbarić za bubnjevima, Ivan Nižić na bas gitari te Ante Ereš kao vokal osvježili su glazbenu scenu još jednom rock stvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst pjesme potpisuje Ivan Nižić. Pjesma je ironičan osvrt autora na stanje u društvu, plod autorove frustracije i razočaranosti društvom u kojem živimo. „Svaki članak na društvenim mrežama, pa makar se radilo i o kvantnoj fizici, u komentarima završi isto. Jedni drugima konstantno govorimo tko su oni, kao da znamo bolje od njih samih. Znamo bolje njihovo porijeklo i njihovu povijest od njih samih. Na kraju ispada da je to puno bitnije od onoga, jesi li čovjek ili nisi“, naglasio je Ivan.

Sadržaj se učitava...

Pjesma je snimljena u Energy records studiju u Mostaru. Back vokale otpjevao je Miran Rotim dok produkciju, aranžman i mastering potpisuje Josip Vukoja. Video produkciju, snimanje, montažu i studijsku obradu napravio je Dino Kadragić. 

Pancelot

Spot je sniman na prekrasnoj lokaciji Avanturističkog parka Peć Mlini, u Ravlića pećini čime i lokacija snimanja spota odiše stihovima i porukama pjesme. 
Svoj glazbeni put počeli su izvodeći poznate obrade odnosno covere. Nastupali su na raznim mjestima, često na nastupima uživo u kafićima te na zabavama i sajmovima.