SVE VEĆA SUMNJA Djed Danke (2) dobio poruku od oca Dejana Dragijevića, evo što je napisao

Danka Ilić
Telegraf.rs

Slučaj djevojčice Danke Ilić (2), koja je 26. ožujka nestala, odnosno koju su, kako se sumnja, ubili osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, postaje sve misteriozniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bliži se rok za podizanje optužnice protiv dvojice osumnjičenih, a ako se do rujna ne pronađu konkretni dokazi protiv njih, bit će pušteni na slobodu. Tim povodom Telegraf.rs donosi razgovor s Milanom Ilićem, Dankinim djedom, koji je rekao da on, ali i Miloš i Ivana, roditelji djevojčice, sve više sumnjaju da je istina – “nešto drugo”.

"Svi smo jako razočarani. Ne znamo što da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer s vremenom se pokaže da nema dokaza. Počeo sam vjerovati, odnosno nadati se da Danka je još uvijek tu negdje i daj Bože da su je nekome predali, a ne ubili. Ono što je kod nas izazvalo sumnju je objava koja se pojavila na profilu Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca, koji je napisao da je moja unuka u Dusseldorfu u Njemačkoj", rekao je za Telegraf.

Danka Ilić

Dodaje da nadležni redovito obavještavaju Miloša i Ivanu kako napreduje slučaj, ali da, kako kaže, više ne zna komu da vjeruje.

"Prvo su priznali da su je ubili, a onda rekli da nisu. Dobili smo dojavu da su u trenutku nestanka bili u automobilu ispred kuće u Banjskom. A sada smo saznali da je njihovi odvjetnici tvrde kako Ivana kobnog dana nije ni bila u Banjskom polju i da nije mogla slikati Danku, ali slika koju je šogorica dala medijima nastala je tko zna. Sve je to strašno”, kaže Milan Ilić.

Ivana i Miloš se, kaže, dobro slažu s obzirom na cijelu situaciju.

"Snaha je nedavno rodila i ona i beba su dobro. Miloš radi... Drže se, s obzirom na ovo što im se događa, dobro su. Šta da kažem, sad sumnjaju na sve... Pa opet kažem, volio bih da mi je unuka živa i zdrava''.

Podsjetimo, DNK i GPS vještačenja su do sada stigla u tužiteljstvo i njihova analiza je u tijeku. Pregledana su tri automobila, a do sada je ispitano oko 25 svjedoka. Svjedoci za sada neće biti dalje ispitivani.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je nakon desetodnevne potrage i detaljne provjere svih tragova i saznanja uhitila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a potom njeno tijelo stavili u prtljažnik automobila i odvezli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.