NAPAD NOŽEM U ENGLESKOJ Jedna žena preminula, dvije osobe u kritičnom stanju

Manchester
BBC

Muškarac (22) uhićen je pod sumnjom za ubojstvo nakon što je u trostrukom napadu nožem žena izgubila život, a dvije su osobe zadobile kritične ozljede, piše The Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija iz Manchestera izvijestila je da su 17-godišnja djevojka, 43-godišnja žena i 64-godišnji muškarac izbodeni u jednoj kući na Barnard Roadu u Gortonu, blizu Longsighta, oko 23:20 sati u nedjelju.

Žena u četrdesetima preminula je na mjestu događaja, dok su preostale dvije osobe prevezene u bolnicu s ozljedama koje se smatraju opasnima po život.

Policija je primila brojne dojave o napadu, a dodali su kako se vjeruje da je osumnjičeni bio poznat žrtvama.

Detektiv nadzornik Toby Facey izjavio je: „Razumijemo da će lokalna zajednica, kao i šira javnost u Velikom Manchesteru, s pravom biti šokirani i zabrinuti nakon buđenja i saznanja o ovoj tragičnoj vijesti.

„Naše misli ostaju uz one koji su pogođeni ovim događajem i njihove voljene u ovom teškom trenutku. Činimo sve što je u našoj moći kako bismo im pružili podršku.

„Unutar nekoliko minuta od poziva, naši su policajci stigli na mjesto događaja i osumnjičeni je uhićen.

„Pokrenuta je istraga i nalazimo se u vrlo ranoj fazi ispitivanja. Naši su detektivi cijelu noć radili na rasvjetljavanju onoga što se dogodilo i zašto.

„Lokalni policajci ostat će u području kako bi provodili istragu, uz povećan broj vidljivih ophodnji. Ako imate bilo kakve zabrinutosti, slobodno im se obratite.

„Apeliramo na sve koji imaju informacije da se jave. Želimo razgovarati s bilo kim tko je svjedočio ovom incidentu ili bio u okolici Barnard Roada oko 23 sata i posjeduje snimke s automobilske kamere; to bi nam moglo pomoći u rekonstrukciji događaja.”