MNOGI SE KUPCI PITAJU Već mjesecima čudna je situacija s 'Plazmom' u trgovinama, oglasili se iz kompanije

Plazma keks

Požar koji je krajem lipnja zahvatio „Bambi“ u Požarevcu izazvao je smanjenje proizvodnje, a sada čuvene plazme manjka i u trgovinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor ove kompanije Dragan Stajković kaže da traže rješenja da se što prije vrate u puni kapacitet.

Zbog štete prouzročene požarom koji je krajem lipnja ove godine zahvatio tvornicu „Bambi“ u Požarevcu, dinamika proizvodnje morala je biti prilagođena rasploživim kapacitetima, zbog čega Plazma i drugi brendovi neće biti kontinuirano prisutni na rafovima radnji kao što je dosad bio slučaj, priopćeno je iz ove tvornice, piše Beograduživo.rs.

Dodaje se da je proizvodnja ponovo pokrenuta, ali smanjenim kapacitetima. Radovi na sanaciji i obnovi proizvodnih linija koje su oštećene uveliko su u toku, a iz kompanije je najavljeno i investiranje u izgradnju i proširenje kapaciteta tvornice.

Nema preciznih informacija o tome kada će se redovna proizvodnja Bambi proizvoda vratiti i koliko dugo Plazme neće biti na policama trgovina.

Sva radna mesta su sigurna, poručuju iz kompanije. S druge strane, zaposleni su ujedinjeni da pomognu u oporavku, pa im nije teško da privremeno rade i u proizvodnim pogonima u Paraćinu, piše RTS.

„Ja sam na poziciji pekača”, kaže Jadranka Gajić, zaposlena. „Kad bude došao red na mene, naravno da ću ići. Moramo biti solidarni u ovim teškim vremenima“.

Problemi u proizvodnji, sada su vidljivi i u trgovinama.

Bogdan Radošević, trgovac ističe: „Imamo plazmu u manjim pakiranjima, ali imamo nestašicu najvećeg pakiranja plazme već nedelju dana. Prije su najviše kupovali veliku, a sada pitaju ima li velika, pa kad vide uglavnom ne uzmu nijednu.“