MAFIJAŠKI OBRAČUN Na grčkoj plaži izvukli noževe, a onda počeli pucati

Grčka plaža more
Unsplash

Na Halkidikiju u Grčkoj je u petak navečer došlo do mafijaškog obračuna, tijekom kojeg su tri muškarca teško ozlijeđena, prenosi Blic.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokacija gdje se incident odvio, inače je poznati bar uz šetnicu na kojoj je bio veliki broj obitelji s djecom. Sve je započelo verbalnim sukobom, koji se ubrzo pretvorio u fizički, korištenjem noževa i pištolja.

Jedan muškarac je u kritičnom stanju. Kako pišu lokalni mediji, navodno je u okršaj umiješana bugarska mafija. Također su naveli i detalje ozljeda - prvi muškarac je najteže ranjen nakon što je pogođen vatrenim oružjem u prsa, drugi je ozlijeđen nožem, a treći je zadobio ozljede od udaraca.

Prebačeni su na liječenje u Poligirosu. U vrijeme incidenta u baru na plaži, bila je organizirana živa glazba uz izvođača Manosa Kayu. Kad je krenula pucnjava, nastala je panika i gosti su počeli bježati u obližnje ulice.

''Čuli su se jauci i vrištanje, ljudi su počeli trčati na sve strane. Samo su izvukli noževe i nakon toga počeli pucati. Mala djeca su trčala sa svojim roditeljima'', rekla je lokalnim medijima žena koja je svjedočila incidentu.

Medicinski radnik koji je među prvima stigao na mjesto događaja, rekao je da je jedan od muškaraca dobio više udaraca u glavu i bio pošprican sa suzavcem.