TKO ŽELI BITI (GRADO)NAČELNIK Ovo su kandidati u Istočnoj Hercegovini

Izbori 2022.
hercegovina.info

Baš poput i ostatka Hercegovine, i u njezinom istočnom dijelu poznati su kandidati za gradonačelnike, odnosno načelnika gradova i općina za lokalne izbore koji će se u Bosni i Hercegovini održati u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljivije će svakako biti u Trebinju. Tamo će se za novi gradonačelnički mandat boriti Mirko Ćurić (SNSD), a njemu će na megdan izaći Lazar Rada ispred liste Nebojše Vukanovića - Za pravdu i red. Nezavisni kandidat za gradonačelnika Trebinja bit će Ranko Vučinić.

U Nevesinju će aktualni načelnik Milenko Avdalović (SNSD) svoj mandat braniti ispred Strahinje Vujedinovića s liste Nebojše Vukanovića - Za pravdu i red, dok je kandidat Srpske radikalne stranke biti Aleksandar Šiljegović.

Kada je riječ o jednoj od najmanjih općina u BiH, Istočnom Mostaru, tamo će po još jedan mandat krenuti Božo Sjeran (SDS), a njegov protukandidat bit će Gordan Račić (SNSD).

Po još jedan mandat u Bileći ide i Veselin Vujović (SDS), a za načelničku fotelju borit će se i Miodrag Pažanin (SNSD) i Mihajlo Vujović (Srpska radikalna stranka).

Za načelničko mjesto u Berkovićima borit će se Bojan Samardžić (SDS), te Milovan Škrbo (SNSD).

Što se tiče Ljubinja, SDS je kandidirao Stevu Drapića, a SNSD Božu Ćuzulana.

Gacko će na izborima za načelnika imati tri kandidata, a bit će to: Vukota Govedarica (SDS), Srđan Milović (SNSD), te Srđa Bjelogrlić (Naša Hercegovina).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.