PLAŠENJE DIJASPORE Ova HDZ-ova općinska organizacija šalje dopise kako listić vrijedi jedino ako se za njih glasa

Busovača upute HDZ-a za glasovanje
Hercegovina.info/Scena.ba

Predizborna kampanja je u tijeku, no očito je kako vladajuće političke stranke u pojedinim sredinama gube podršku birača i onda na vidjelo je izišla sva njihova politička beskompromisnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što lažno napadaju političke suparnike, pokušavaju ih zastrašiti na različite načine, dopis koji je portal Scena dobio od više čitatelja je neka nova razina političke gluposti i političke manipulacije te postavlja se pitanje radi li se ovdje i o kaznenom djelu?

Naime, u dopisu koji su birači u dijaspori dobili, pored uputa za glasovanje jasno je naznačeno kako listić je važeći ukoliko se jedino glasuje za HDZ BiH i Ivanu Smoljo.

CITIRAMO DIO DOPISA BIRAČIMA U DIJASPORI: “Da bi bio važeći listić za načelnika, prilikom glasanja stavite X u kvadratić ispred kandidata HDZ-a BiH Ivane Smoljo.

Da bi bio važeći glasački listić za listu općinsko vijeće prilikom glasanja stavite X u kvadratić ispred imena liste (HDZ BIH), a nakon toga možete dati preferenciju jednom ili više kandidata s liste stavljanjem znaka X ispred njegovog imena ovisno o Vašoj volji, da bi listić bio važeći”

Busovača upute HDZ-a za glasovanje

Busovača upute HDZ-a za glasovanje

U navedenom dopisu koji vidite u prilogu iznad, stoji kontakt mobilni broj +387 63 373 133, koji je pretragom u google-u i na Viberu registriran na OO HDZ BiH Busovača.

Busovača upute HDZ-a za glasovanje

Ostaje vidjeti što će o ovoj nevjerojatnoj manipulaciji reći SIP, tužiteljstvo, kao i ostale političke stranke u Busovači, dok uistinu vjerujemo kako sa stajališta birača, ovo je vrijeđanje njihove inteligencije. Pokazuje to i osnovni postulat ove stranke očito, a to je društvo bez prava na izbor, kao da smo ovakve gledali u prošlom sustavu.