DETALJI O MONSTRUMU IZ SARAJEVA Ubojica supruge na Pofalićima ranije pravomoćno osuđen u Hrvatskoj

Nermina Ravlić

Kako je ranije objavljeno, njeno tijelo je bilo izmasakrirano. Istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu te da su je prije ubojstva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije s vanjskim svijetom.

Zabrana izlaska iz stana

Onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usljed čega je nesretna žena trpjela izuzetno jake bolove, piše Avaz.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške ozljede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubojstva nesretne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće.

Htjeli ukloniti tijelo iz stana

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Prema istrazi, kupili su mašinu za mljevenje mesa, a sve s ciljem da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jest da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubojstva.