VIDEO  Zoran Milanović u Metkoviću uz harmoniku zapjevao 'Hercegovina u srcu'

Milanović pjeva
Screenshot

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović na Maratonu lađa u subotu je uz harmoniku zapjevao poznatu pjesmu “Ponosna moja je zemlja Hercegovina”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakl na Neretvi, 27. po redu Maraton lađa ni ove godine nisu propustili brojni političari koji su, iako na godišnjem, došli podržati lađare i tradicionalni maraton.

Među okupljenim političarima u Metković su stigli predsjednički kandidati Zoran Milanović, Dragan Primorac, Marija Selak Raspudić. Dok su se Primorac i Selak Raspudić družili s građanima, predsjednik Milanović je prekinuo svoju tradiciju, piše portal 7Dnevno.

Naime, predsjednik Milanović nije došao pozdraviti lađare prije utrke, ali je zapjevao veliki hit “Hercegovina u srcu”.

Slavlje lađara i dodjela štita i medalja održala se na rivi u Pločama, a poslije službenog dijela svečanosti okupljene je zabavljala pjevačica Severina.

Podsjetimo, za štit kneza Domagoja na Neretvi se borila 31 posada koja je iz Metkovića do cilja u Pločama veslala 22.5 kilometara. Najuspješnija je u tome bila ekipa Zagreba.

Zagrebačka ekipa je tako odnijela pobjedu na 27. izdanju ove utrke. Drugi su bili Gusari iz Komina, a brončanu medalju osvojili su lađari ekipe Slivno. Podsjetimo, Zagrebačkim lađarima ovo je treća uzastopna pobjeda te će sada štit kneza Domagoja dobiti u trajnom vlasništvu. Do sada je to uspjelo samo kominskim Gusarima i ekipi Rogotina.