UŽAS U HRVATSKOJ Pronađena tri beživotna tijela u vikendici

U vikendici kod Popovače pronađena tri tijela
Željko Hladika/PIXELL

U vikendici na području Velike Ludine, u blizini Popovače, jutros su pronađena tri beživotna tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je oko 6.30 sati zaprimila dojavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro.

Izlaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, dok na tijelima nisu uočene vanjske ozljede.

Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, klet u kojoj su se nalazila trojica muškaraca nalazi se u vinogradu na području Vidrenjske kose, između Popovače i Velike Ludine.

Preminuli trojac navodno je koristio suhi led za hlađenje najvjerojatnije bačvi pri čemu je došlo do isparavanja ugljikovog dioksida.