TRAG U BESKRAJU Spektakl u Veloj Luci, s 400 brodica pjeva se u čast Oliveru Dragojeviću

Vela Luka Trag u beskraju
hercegovina.info

Vela Luka dobila je je još jedan glazbeni spektakl. U čast Oliveru pjeva se na 400 brodica (rekord mjesta na moru), na krcatoj rivi, balkonima, kafićima i restoranima na kojima se okupilo više tisuća ljudi. Program ‘Trag u beskraju‘ koji već šestu godinu predvodi glazbeni producent Ante Gelo nosi impresivnu čaroliju instrumentalnih i vokalnih interpretacija, uz orkestar koji broji sedamdesetak ljudi, pod ravnanjem Alana Bjelinskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vela Luka Trag u beskraju

Večer u Vela Luci započela je instrumentalnom uvertirom od sedam Oliverovih pjesama savršenog glazbenog spoja Alana Bjelinskog, Danielea di Bonaventure, Ante Gele, Amira Gwirtzmana i Antonia Serrana.

Večer iskrene emocije donijeli su Petar Grašo, Jelena Rozga, Zorica Kondža, Marin Kosovec, Giuliano, Roko Blažević, grupa Dalmatino, te Tomislav Bralić i njegov Intrade.

Legendarnim autorima legendarnih pjesama priključio se i novi spot Oliverove nove pjesme ‘Vrime je‘ koju je obitelj Dragojević odlučila premijerno pustiti neposredno prije prijenosa uživo u Vela Luci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večer je to prisjećanja na velikog glazbenika i prijatelja u kojem su se desila i dva nova dueta Jelene Rozge i Petra Graše u pjesmi ‘Samo navika‘, te Zorice Kondže i Martina Kosovca, pobjednika Voicea koji su izveli ‘Ključ života‘.

Pozornica sastavljena od velikog pontona još je jednom donijela savršenu sliku Oliverove Vela Luke koja je otputovala u svijet, prenosi Jutarnji list.

Vela Luka Trag u beskraju

Pjevalo se i plesalo u Vela Luci, a nastupe su iz prvog reda publike pratili Vesna Dragojević, te Dino, Davor i Damir Dragojević s obiteljima.