NASTAVNICI OVO ZASIGURNO NE OČEKUJU Splitski osmaši zadnji dan škole izvjesili šokantne poruke na ogradi

Osmaši u Splitu

Zadnji je dan škole. Posebno je to važan dan osmašima, koji u petak posljednji put sjedaju u osnovnoškolske klupe. Svi oni nekako će i obilježiti taj dan, najčešće druženjem, ponekad i pokojom bezazlenom psinom. No nekolicina osmaša Osnovne škole "Marjan" odlučila je zadnji dan škole obilježiti na zaista neprimjeren način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na ogradu igrališta u blizini škole postavili su nekoliko potpuno neprimjerenih natpisa u kojima spominju ravnateljicu i neke profesore, piše Slobona Dalmacija.

"Uz ovakvu mladost ne moramo se brinuti za budućnost jer ju nemamo", komentirao je slučaj čitatelj koji je snimio ovaj užas.

Zbog cijele situacije kontaktirana je i ravnateljica Zdenka Barović, koja kaže da u 43 godine svog radnog staža nije doživjela ovakvo što.

"Što da vam kažem, ja sam na bolovanju i cijelo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikad doživjela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo i policiju, ali i roditelje učenika", rekla je ravnateljica za Slobodnu Dalmaciju.

Policija je pak oko 7.30 sati zaprimila dojavu da se ispred škole koristila pirotehnika, ali pri dolasku nisu pronašli elemente za daljnje postupanje.

"Danas smo pojačano angažirani kako bismo prevenirali sve moguće incidente, nadamo se da do njih neće doći jer je velik broj kolega na terenu", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.