NAKON 'INICIJATIVE' UNUTAR STRANKE Zvonimir Boban komentirao glasine da će biti HDZ-ov kandidat za predsjednika Hrvatske

Zvonimir Boban

Tjednik Nacional objavio je informaciju da unutar HDZ-a sve više jača inicijativa s ciljem da Zvonimira Bobana, karizmatičnog umirovljenog nogometaša, HDZ predloži kao svog predsjedničkog kandidata i suprotstavi Zoranu Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je naveo Nacional, radi se o inicijativi koju je pokrenula skupina ljudi unutar stranke, a jedan njihov predstavnik prezentirao ju je prije nekoliko dana i osobi izuzetno bliskoj Andreju Plenkoviću, aktualnom premijeru i predsjedniku HDZ-a, a u vezi s tom inicijativom, prema tvrdnjama tjednika, prošloga tjedna održan je tajni sastanak na Makarskoj rivijeri.

Index je kontaktirao Dinamovog legendarnog kapetana i bivšeg glavnog UEFA-inog operativca Zvonimira Bobana u vezi s ovim informacijama. 

Njegov je odgovor bio kratak i jasan.

"Ako je točna vijest, hvala ljudima na inicijativi, svi živimo za neko poštovanje i priznanje. Kako god, to se nikad neće dogoditi… Sretno kandidatima", rekao je Boban.