LUDILO U IMOTSKOM Cijene smještaja dosegnule 500 eura za noć

Imotski, koronavirus, Imotski, pir, tučnjava
Dalmacija danas

Imotski je rasprodan zbog Thompsonova koncerta. Između šestog i devetog kolovoza očekuje se dvadeset tisuća posjetitelja. Soba u imotskom hotelu nema već mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon rasprodaje karata koje su se rasprodale u 48 sati naš hotel se vrlo brzo rasprodao otprilike u nekakvih pola sata", kaže Vesna Šubert Meter, asistent manager. 

"Dan danas mene zovu i traže slobodnu sobu. Kažem im da smo nažalost popunjeni", kaže Ela Maršić, recepcionerka. Imoćani su oduševljeni. "Pa mislim da će Imotski izgoriti i da će biti dobar koncert", kaže Stipe, prenosi Dnevnik Nove TV.

"Očekujem puno ljudi. Bit će ajme, ajme", kaže konobarica Kata.

Ovo nisu cijene noćenja u vodećim turističkim središtima. 700 i 500 eura cijene su jedinih apartmana dostupnih u Imotskom 8. kolovoza. Koncert Marka Perkovića Thompsona krivac je za rekorde.

Prodaju karata u 48 sati za zajednički koncert Bulića, Zečića i Thompsona, nadmašila je rekordna prodaja karata za Thompsonov samostalni koncert, dva dana poslije, 8. kolovoza. Karte su planule u svega nekoliko sati.

"Zakasnila sam za kupnju karata pa se nadam da će se dogodine ponoviti", kaže Dora. 

Organizatori imaju samo jednu brigu.

"Nadamo se da će sve proći u najboljem redu i da će nas poslužiti lijepo vrijeme te da će svi posjetitelji otići puni pozitivnih dojmova iz Imotskog", poručuje Ivan Ivkošić, jedan od organizatora koncerta "Imotski ne zaboravi".