HITNO POVLAČENJE S POLICA Zbog rizika od požara IKEA opoziva ove proizvode iz prodaje

IKEA
IMAGO/Michael Gstettenbauer/IMAGOSTOCK&PEOPLE/PIXSELL

IKEA poziva kupce koji posjeduju Varmfront prijenosni punjač od 10.000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (YYWW) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili Varmfront prijenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (YYWW) 2318, 2319 ili 2322 da odmah prestanu s korištenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mole kupce da se u što kraćem roku jave robnoj kući IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

Proizvod možete vratiti u bilo koju poslovnicu bez računa

IKEA tvrdi da svoje proizvode razvija uz strogi program procjene rizika i detaljno testiranje kako bi se osigurala sigurnost korištenja za kupce i kako bi se osiguralo da su proizvodi u skladu s važećim zahtjevima i propisima na svim tržištima na kojima IKEA posluje.

Unatoč tome, određeni Varmfront prijenosni punjači zbog greške u proizvodnji mogu predstavljati opasnost od požara, a riječ je o gore navedenim serijama. Ovi Varmfront prijenosni punjači povlače se iz prodaje, a kupci ga trebaju prestati koristiti i kontaktirati tvrtku IKEA vezano uz zamjenu proizvoda ili povrat novca.

Varmfront prijenosni punjači s drugim oznakama datuma nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem. Zahvaćeni proizvodi mogu se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA bez dokaza o kupnji, odnosno bez računa. IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje.

Za više informacija posjetite službene stranice robne kuće IKEA ili se obratite tvrtki IKEA na 01/4455-444.