MOBIZZ 2024 Mostar postaje središte financijsko - ekonomskih događanja

Konferencija MoBizz 2024

Konferencija MoBizz 2024 održat će se u ponedjeljak, 9.9.2024. u Mostaru i okupit će preko 150 sudionika na temu „Ekonomski izazovi i financijske strategije za razvoj poduzetništva“. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija MoBizz 2024

Cilj konferencije je stvoriti platformu koja će biti pokretač za umrežavanje i razmjenu iskustava i inovativnih ideja iz financijskog sektora. Kroz program konferencije pružit ćemo odgovore na pitanja koja muče male i srednje poduzetnike prvenstveno iz područja financija te razgovarati o ekonomskim izazovima koji predstoje Bosni i Hercegovini u približavanju Europskoj uniji, navode organizatori Davor Vidačak, Darijo Pandžić i Lucija Šimić. 

Konferencija MoBizz 2024

Konferencija će u fokus staviti teme poput vrijednosti poduzeća u Bosni i Hercegovini, gospodarski rast i razvoj, inovacije i financije. Organizatori su se potrudili okupiti ugledne stručnjake koji su istaknuti praktičari u svom području kako bi na najbolji način prenijeli znanja i vještine sudionicima i razmijenili iskustva s ciljem razvoja poduzeća u Bosni i Hercegovini. 

Konferencija MoBizz 2024

Prijave za konferenciju MoBizz 2024 su otvorene do petka 6.9. do 12 sati, a više informacija o programu i detaljima možete pronaći na web stranici www.mobizz.ba 

Organizatori konferencije su tvrtka Realitet d.o.o. i poslovni portal Financa.ba, a partneri konferencije su Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Grad Mostar i Sveučilište u Mostaru.