ŽRTVA PUCNJAVE U STOCU Nakon teškog ranjavanja i oporavka, djevojka izlazi iz bolnice

Hitna pomoć nosila
Hercegovina.info

Ženska osoba, koja je ranjena prilikom pucnjave u naselju Prenj kod Stoca 13. srpnja, nakon oporavka u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar bit će puštena na kućno liječenje, potvrđeno je za Hercegovina.info iz te medicinske ustanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u jednoj privatnoj kući u navedenom naselju boravilo je više osoba (muških i ženskih), većinom iz Sarajeva.

U jednom trenutku ispred kuće došlo je do svađe između dvije muške osobe. Jedan od muškaraca je krenuo u kuću, a drugi je ispalio metak iz pištolja u njegovom smjeru. 

Metak se odbio, te je pogodio žensku osobu M.T. (1993.) koja je ranjena u predjelu glave, te je bila životno ugrožena i hospitalizirana je u SKB Mostar.

Nakon ovog incidenta, privedeno je nekoliko osoba, a jednoj muškoj osobi iz Sarajeva određen je jednomjesečni pritvor. Prema policijskom izvješću, upravo ta privedena osoba je pucala, te je zbog počinjenog kaznenog djela priveden. Riječ je o S.A. (1982.) iz Sarajeva.

U kući su osim M.T. i S.A. bili i vlasnica iste S.P., te E.P. (1979.), V.H. (1990.) i A.J. (1989.). S.A. je priznao da je pucao iz pištolja u navedenoj kući, te je istragom utvrđeno da se prije pucnja sukobio s jednim muškarcem ispred kuće.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj, po čijim naredbama se provodi istraga.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.