FOTO  Žestok sudar na izlazu iz Mostara, tri osobe ozlijeđene

Sudar Gazprom Ford i Mercedes
Hercegovina.info

Nešto poslije ponoći s petka na subotu bilježimo još jednu tešku prometnu nesreću na magistralnoj cesti M-17 u Mostaru u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća se dogodila na sjevernom izlazu iz Mostara, točno ispred benzinske crpke 'Gazprom'.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovali su vozači osobnih automobila Mercedes i Ford. Došlo je do izravnog sudara između ova dva vozila na kojima je nastala velika materijalna šteta.

Kako doznaje Hercegovina.info s mjesta događaja, dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Zbog ovog sudara, na dijelu M-17 došlo je do obustave prometa, te su se ostala vozila sa sjevera i juga preusmjeravala kroz prostor benzinske crpke.

Na mjestu događaja intervenirali su djelatnici hitne pomoći, dok su mjesto nezgode osiguravali i očevid uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar.

O ovoj prometnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj po čijoj naredbi su Ford i Mercedes specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prevezeni u krug PU Mostar gdje će se narednih dana izvršiti potrebna vještačenja.

Obustava prometa je trajala do 2:40 sati kada je promet odvijan jednim kolničkim trakom, a nešto poslije 3 sata promet je normaliziran na tom dijelu magistrale. Na mjestu događaja intervenirali su i djelatnici cestovne službe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.