VIŠE UDESA Teške prometne nesreće kod Mostara i Neuma

Nezgoda Salakovac
Čitatelj

Jutros oko 10:20 sati policiji je prijavljena teža prometna nesreća koja se dogodila na brzoj cesti Stolac - Neum, u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovali su vozači Golfova. Jedan od vozača je s područja Neuma, dok je drugi s područja Gornjeg Vakufa.

Sudar kod Neuma

Na oba vozila nastala je velika materijalna šteta, dok je suvozač iz Gornjeg Vakufa zadobio ozljede neutvrđenog stupnja, potvrdili su iz MUP-a HNŽ za Hercegovina.info.

Također, na području Mostara tijekom dana zabilježeno je više prometnih nesreća sa većom i manjom materijalnom štetom, međutim za sada nije poznato je li bilo ozlijeđenih osoba.

Jedna od težih prometnih nesreća dogodila se na lokalitetu Salakovca oko 11 sati, sjeverno od Mostara gdje je vozačica iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad upravljačem automobila Toyota i izletjela s ceste udarivši u brdo.

Na automobilu je nastala velika materijalna šteta, te su kod jedne osobe konstatirane teške tjelesne ozljede, a kod druge osobe lakše tjelesne ozljede. Na mjestu nezgode, službenici Policijske uprave Mostar su uradili očevid.

Prometna Rotimlja

MOSTAR-STOLAC Prometna nezgoda na Rotimlji

Na cesti Mostar-Stolac danas oko 12 sati došlo je do sudara dva putnička vozila. Na lokalitetu Rotimlja sudarili su se vozilo Peugeot bh. tablica i Ford registriran u Republici Hrvatskoj.…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.