ULAZ U MOSTAR U teškoj nesreći smrtno stradala jedna osoba

Carski vinogradi nesreća
PVP Mostar

Protekle noći oko 1:30 sati na magistralnoj cesti M-6.1 u naselju Gorica (Carski vinogradi) došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova informacija za Hercegovina.info potvrđena je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ). Za naš portal iz MUP-a HNŽ potvrđeno je da je smrtno stradala osoba J.A. (1981.) koja je upravljala osobnim automobilom Peugeot.

Prema dostupnim informacijama, vozač osobnog automobila je iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te je izletio izvan ceste i udario u zid poslovnog objekta. Na objektu i automobilu je nastala materijalna šteta.

Carski vinogradi nesreća

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar i hitne pomoći Mostar koji su izvukli tijelo unesrećene osobe. Pripadnici PVP Mostar su intervenirali s dva vozila i šest vatrogasaca u vremenu od 1:33 sati do 2:55 sati, potvrdio je dežurni iz PVP Mostar za Hercegovina.info.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mjesto događaja osiguravali su službenici Policijske uprave (PU) Mostar, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj. Očevid su uradili službenici PU Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.