UHIĆENE TRI OSOBE Novo ubojstvo u Sarajevu, tijelo 38-godišnje žene pronađeno u stanu

Policija, ubojstvo u Sarajevu
Klix

Sarajevski policajci uhitili su tri osobe osumnjičene za ubojstvo, sudioništvo i neprijavljivanje kaznenog djela nakon što je u stanu u Kolodvorskoj ulici pronađeno beživotno tijelo žene, javlja Klix.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, pod nadzorom dežurne tužiteljice Županijskog tužiteljstva SŽ, uhitili su 36-godišnjeg G.R. zbog kaznenog djela ubojstvo i 76-godišnju L.R. zbog kaznenog djela sudioništvo u ubojstvu, te 67-godišnjeg L.J. zbog kaznenog djela neprijavljivanje kaznenog djela ili učinitelja i pomoć počinitelju nakon učinjenog kaznenog djela na štetu 38-godišnje N.R. iz Sarajeva", priopćeno je iz MUP-a.

Policijski službenici su u stanu u Kolodvorskoj ulici pronašli beživotno tijelo 38-godišnje žene N.R. koja je usmrćena prije više dana.

Za ovo kazneno djelo uhićeni su suprug preminule, G.R. (1988) i njegova majka L.R. (1948).

U stanu su pronađeni predmeti i tragovi izvršenja kaznenog djela. Zbog osnova sumnje da je znao za smrt N.R., te da je pružio pomoć počiniteljima, uhićen je L.J. (1957) iz Sarajeva.

Tijelo preminule je prevezeno u prosekturu Bare, te će po naredbi tužiteljice biti izvršena obdukcija.

Svi uhićeni su u službenim prostorijama Uprave policije, te će nakon kriminalističke obrade biti predani u nadležnost Županijskog tužiteljstva SŽ.