UHIĆEN PRODAVAČ 30 djece otrovano sladoledom

privedeni, huligani, krivotvorenje, pritvor, tužiteljstvo, Sarajevo, pucnjava, uhićenje, granična policija, tjeralica, uhićenje, granična policija, pretres, tužiteljstvo, razbojništvo, granična policija, uhićenje, tjeralica, teška krađa, Nevesi

U Ćupriji (središnji dio Srbije) je uhićen S.P. (48) iz sela Supska kod Ćuprije, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda', piše Telegraf.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je uhićena osoba iz sela Supska kod Ćuprije, osumnjičena za proizvodnju i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

"U Ćupriji je uhićen S.P. (48) iz sela Supska kod Ćuprije, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda. 30 djece od 4 do 17 godina zatražilo je medicinsku pomoć zbog simptoma trovanja uslijed konzumiranja sladoleda i ledenog osvježavajućeg napitka na vašaru u Ćupriji.

Proizvodi su kupljeni na neregistriranim aparatima za sladoled i osvježavajući napitak u vlasništvu osumnjičene osobe. Osoba će biti predata tužilteljstvu na dalje postupanje", izjavio je ministar Dačić.