UBOJSTVO U SARAJEVU U Tužiteljstvo predana 48-godišnjakinja, poznato kako je ubila vlastitog muža

Ubojstvo u Sarajevu
Avaz

U Tužiteljstvo SŽ je predana žena koja je u jednom stanu u ulici Trg nezavisnosti na Alipašinom Polju sinoć usmrtila svog supruga S. J.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o osobi inicijala Dž. J., koja je svog supruga više puta ubola po tijelu. Istražitelji utvrđuju motiv ubojstva.

"Dana 11. rujna 2024. godine oko 03,25 sati, obaviještena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, općina Novi Grad izvršeno kazneno djelo ubojstvo 58-godišnjeg S.J. iz Sarajeva", priopćili su ranije iz MUP-a SŽ.

Smrt je konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevske županije.

Očevid na licu mjesta kojim je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ. Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu „Bare“, gdje će po nalogu tužitelja biti obavljena obdukcija. U vezu s izvršenjem kaznenog djela 'ubojstvo' dovodi se njegova supruga Dž. J., rođena 1976. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u tijeku dana biti izvršena kriminalistička obrada. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog kaznenog djela", naveli su iz MUP-a SŽ.