VIDEO  Trojici mladića u Širokom Brijegu zapriječili put i napali ih

Napad na mladiće Široki Brijeg Uzarići
Screenshot

Trojica mladića napadnuta su u četvrtak u Uzarićima kod Širokog Brijega, a jedan od njih je lakše ozlijeđen, potvrđeno je u petak iz MUP-a ŽZH za portal Jabuka.tv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PU Široki Brijeg je u četvrtak, 19.rujna 18:45 sati zaprimila prijavu od M.Ć. (2004) iz Širokog Brijega, koji je prijavio da su u mjestu Uzarići napadnuti on i njegova dva prijatelja L.I. (2005.) i M.K. (2005.), također iz Širokog Brijega, kazala je za Jabuka.tv glasnogovornica Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Mila Ćavar.

Sadržaj se učitava...

Kako nam je rečeno, više nepoznatih osoba prepriječilo je put mladićima, nakon čega su palicom, nogama i rukama udarali, te oštetili vozilo marke BMW kojim su se kretali, nakon čega su ih verbalno, a zatim i fizički napali, zbog čega je L.I. (2005.) zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Napadači kojima se još uvijek utvrđuje identitet uputili su se zatim u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su o navedenom događaju izvijestili dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH koji je ovlastio policijske službenike da se izvrše očevidne  i druge radnje s ciljem utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do počinjenja kaznenih djela, kazali su za Jabuka.tv iz MUP-a ŽZH.