TEŠKE KRAĐE Uhićeni mladići koji su provaljivali u mjenjačnicu i kase autopraonica

Uhićenje policija lisice
Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Vitez uhitili su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka, obojicu iz Doboj Juga, koji se sumnjiče da su na području Viteza opljačkali mjenjačnicu te provaljivali u aparate u autopraonicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MUP-a Srednjobosanske županije u srijedu su izvijestili da su policijski službenici PP Vitez uspješno rasvijetlili dva kaznena djela "teške krađe" koja su počinjena u proteklom razdoblju na području Viteza, te da je tom prilikom prouzročena znatna materijalna šteta, prenosi N1.

Naime, 29. kolovoza 2024. godine, oko 03:10 sati, PP Vitez zaprimila je prijavu da su dvojica nepoznatih muškaraca provalila u šest kasa i mjenjačnicu koja se nalazi u sklopu samouslužne autopraonice u mjestu Divjak, općina Vitez. Istog dana, oko 03:30 sati, PP Vitez također je zaprimila prijavu da su dvojica nepoznatih muškaraca provalila u šest kasa koje se nalaze na samouslužnoj autopraonici u mjestu Jardol, općina Vitez, navodi se u policijskom izvješću.

Dalje se navodi da su operativnim radom na terenu policijski službenici došli do saznanja da su osumnjičeni za počinjenje spomenutih kaznenih djela S.S. (2000.) i V.Š. (2001.), obojica iz Doboj Juga.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.