SLUČAJNI PRETRES Mladići iz Rame stali pored auta, pa im pronašli drogu, novac i digitalnu vagu

Policija rotacije MUP HNŽ
Hercegovina.info

U noći između 2 i 3. kolovoza 2024. godine u 21 sati djelatnici PU Konjic su, prigodom provođenja pojačane kontrole prometa u mjestu Izlaz-Varvara, općina Rama, uočili parkirano vozilo Mercedes i pored njega tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prigodom legitimiranja utvrđeno je da se radi o B.B. (1986.), M.P. (1991.) i E.J. (1997.) svi iz Rame, a pregledom vozila Mercedes kod E.J. je pronađena: crna torba, metalna kutija u kojoj se nalazio veći smotuljak  NN tvari umotan u pvc prozirnu foliju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

„Zatim, pvc smotuljak sa sadržajem bijele NN tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Kokain, prozirna kesica sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na Marihuanu, digitalna vaga, novčanik sa većom količinom novca u raznim apoenima (100 eura, 100 KM , 50 KM , 20 KM i 10 KM) te mobilni telefon“, priopćeno je iz MUP HNŽ-a.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ , E.J. je lišen slobode, te će nakon kriminalističke obrade biti podneseno izvješće ŽT Mostar za navedeno kazneno djelo.