SLETJELI U PROVALIJU U teškoj prometnoj nesreći kod Tomislavgrada ozlijeđene tri osobe

Policijsko vozilo
Hercegovina.info

Na magistralnoj cesti M-16 između Tomislavgrada i Šujice, na lokalitetu Stržanj u srijedu predvečer dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrđeno iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) za Hercegovina.info, prometna nesreća je prijavljena oko 18:10 sati. U ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je osobni automobil Passat koji je iz, za sada, neutvrđenih razloga izletio s ceste i završio u provaliji.

Passat, za čijim upravljačem je bio S.S. (1990.) je probio zaštitnu ogradu, te je sletio niz strminu i zaustavio se na početku šumovitog dijela provalije, otpilike 60-70 metara od magistrale.

Na mjesto ove prometne nesreće izašli su službenici policije i hitne pomoći koji su ozlijeđene prevezli u županijsku bolnicu u Livnu. Svi ozlijeđeni su zadržani na promatranju u toj medicinskoj ustanovi.

Osim vozača, u vozilu su još bili A.S. (1977.) na mjestu suvozača, te kao putnik u vozilu M.Š. (1968.). Kod vozača i suvozača, inače s otoka Hvara, konstatirane su lakše tjelesne ozljede, dok su kod M.Š., inače iz Tešnja, konstatirane teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a HBŽ.

Policijski službenici su na mjestu nezgode uradili očevid, a o ovoj nezgodi obaviješten je i dežurni županijski tužitelj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.