ŠIROKI BRIJEG Uhićen Mostarac s većom količinom droge i bombom

Uhićenje široki
Vrisak.info

Dana 13. 7. 2024. godine policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave (PU) Široki Brijeg radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga su u ulici dr. Jure Grubišića u Širokom Brijegu prilikom legitimiranja osobe A.C. (1997.) iz Mostara pronašli više PVC vrećica u kojima se nalazi opojna droga koja svojim izgledom asocira na opojne droge 'speed' i 'ecstasy', više vrsta različitih psihoaktivnih supstanci i dva komada streljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršenom pretragom vozila kojeg koristi A.C. pronađena su i oduzeta streljivo, minsko-eksplozivno sredstvo i startni pištolj, potvrđeno je iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) za Hercegovina.info

O svemu je obavijesten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg, te će po kompletiranju predmeta biti protiv A.C. upućeno Izvješće o počinjenim kaznenim djelima iz čl. 238 KZ FBiH 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga' i iz čl. 371 KZ-a FBiH 'Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari'.