TRAGEDIJA KOD GRUDA 19-godišnjak preminuo od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći

Hitna
Hercegovina.info

Policijskoj upravi Grude sinoć oko 23:50 sati prijavljena je teška prometna nesreća u mjestu Prispa - Ružići u kojoj je sudjelovao vozač automobila Golf koji je smrtno stradao, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) za Hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila kada je vozač iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem automobila, te je sletio s kolnika. Za upravljačem automobila bio je A.P. (2005.) iz Gruda koji je zadobio teške ozljede, te je vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezen u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Na vozilu je nastala velika materijalna šteta. Rano jutros oko 6:15 sati, Policijsku upravu Grude iz SKB Mostar su obavijestili da je mladić A.P. preminuo od zadobivenih ozljeda.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici kriminalističke policije Policijske uprave Grude, te je o prometnoj nesreći obaviještena i dežurna tužiteljica. Očevid je bio prekinut do jutarnjih sati, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.