PUCAO NA SUSJEDA Muškarac (70) koji je sinoć ispalio metak iz puške nije imao dozvolu za njeno posjedovanje

Puška
UNSPLASH.COM

U Starom Gradu u Sarajevu sinoć je došlo do uporabe vatrenog oružja, a o samom događaju iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo priopćili su detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć oko 19:10 sati, telefonom je obaviještena PU Stari Grad, da je u ulici Boguševac bb, općina Stari Grad, došlo do upotrebe vatrenog oružja na način da je lice Đ.I. rođen 1954. godine iz Sarajeva ispalio jedan hitac iz puške. Postupajući po ovoj prijavi, na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Stari Grad koji su utvrdili da je prijava osnovana te da nije bilo ozlijeđenih osoba.

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo zbog osnova sumnje da su počinjena kaznena djela "Izazivanje opće opasnosti" i "Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Istog dana u 19:40 sati, policijski službenici lišili su slobode Đ.I. On je predan u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju naprijed navedenih kaznenih djela.

Prema neslužbenim saznanjima, do upotrebe vatrenog oružja došlo je tijekom svađe između dvojice susjeda.