PROMETNA NESREĆA U TUNELU Sudar kamiona i automobila, poginuo vozač kamiona

Tunel Vranduk prometna nesreća
Viber grupa

U prometnoj nesreći koja se u srijedu u poslijepodnevnim satima dogodila na magistralnoj cesti M-17, točnije, u tunelu Vranduk kod Zenice, jedna osoba je poginula, potvrdio je za N1 Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došlo je do sudara teretnog motornog vozila i putničkog vozila. Prema informacijama kojima raspolažemo poginuo je vozač kamiona, dok je vozač automobila prošao bez ozljeda", rekao je Valentić.

Dodao je i to da je došlo do prevrtanja kamiona te da su na terenu djelovali i vatrogasci uz policiju i hitnu pomoć koja je na mjestu nesreće konstatirala smrt muškarca.

nesreća Vranduk

Promet je na ovom dijelu puta potpuno obustavljen i odvija se alternativnim putem, Vranduk – Koprivna. Očevid je u tijeku nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Stvorene su ogromne gužve na ovoj, ali i na alternativnoj ruti kojom je navedeno da se može voziti.

Kako javljaju vozači koji su doslovno ostali zarobljeni na ovoj lokaciji, duge kolone vozila su vidljive na ovom dijelu puta.

Veliki broj teretnih vozila čeka u koloni na magistralnom putu M-17, gdje se dogodila nesreća, dok su na obilaznici Vranduk – Koprivna također velike gužve zbog kolona koje stvaraju osobna vozila, što znači da ni na tom putu nema slobodnog prometa.

Ne zna se kada će ovaj put ponovno biti prohodan, budući da je u tunelu Vranduk prepriječen veliki kamion koji se prevrnuo u nesreći. Očekuje se završetak očevida i čišćenje puta, nakon čega će promet ponovno biti uspostavljen.