POTVRDIO MINISTAR Identificirani napadači na maloljetnika kod Mostara

Policija MUP HNŽ

Identificirani su napadači na dječaka u povratničkom naselju Bačevićima kod Mostara, izjavio je Srni ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Marijo Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je naveo da su identificirali tri ili četiri osobe, među kojima ima i maloljetnih, te dodao da su saslušani i da slijedi podnošenje prekršajnih prijava nadležnom sudu.

“Prema onome što do sada znam, utvrđeno je da se dogodio napad na jednu maloljetnu osobu, kojoj je nanesen udarac”, dodao je Marić.

Ministar je naveo da se još radi na uvezivanju detalja da bi se moglo utvrdili da li ovaj čin ima veze s lijepljenjem naljepnica koje su izuzete od ženske osobe koja ih je skidala.

“Pritom nije predana niti uočena nijedna naljepnica s fašističkim simbolima, kako je prvobitno opisano. Neću reći da ih nije bilo, ali nisu predane policiji”, rekao je Marić.

On je istaknuo da je na događaj u Baćevićima, koji je prijavljen, policija odmah reagirala, ali ga je, kaže, zabrinulo to što je u medijima čuo da se u tom selu čula rafalna paljba, a da to nitko nije prijavio.

Prema njegovim riječima, policija svakom događaju pristupa s visokom ozbiljnošću i oprezom, posebno kada su u pitanju djeca.