POTRAGA ZA MLADIĆEM NA NERETVI Pripadnici GSS-a koriste i dronove, uputili apel ribarima i građanima

Potraga na Neretvi
HGSS Čapljina

Potraga koja na Neretvi traje od petka (20. rujna) za mladićem iz Mostara za sada još uvijek nije dala rezultata. Kako je za Hercegovina.info kazao voditelj potrage pročelnik HGSS Mostar Luka Prlić, pripadnici četiri stanice GSS-a iz Hercegovine na terenu su od petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo s potragom krenuli u petak u poslijepodnevnim satima kada smo pregledavali lijevu i desnu obalu Neretve sve do Maloševića. U potrazi smo koristili dronove, ali rezultata nije bilo. U potragu su se uključili pripadnici HGSS Mostar, HGSS Čapljina, HGSS Čitluk i HGSS Ljubuški, pa smo na terenu imali oko 30 ljudi", kaže Prlić.

"U subotu smo imali još intenzivniju potragu s obzirom da je taj dan vodostaj Neretve bio niži za pola metra, no ni taj dan nismo došli ni do kakvog traga, a radili smo i dobar dio nedjelje, ali rezultata nemamo. Jučer i danas potraga se odvija smanjenim intenzitetom, ali mi ćemo i dalje raditi sve što je u našoj moći".

Uputio je i apel.

"Pozivamo sve ribare kojih je uz Neretvu jako puno, ali i sve građane koji se uz istu kreću, da ukoliko primijete bilo kakav trag koji bi mogao pomoći da nam se jave jednoj od naših stanica ili najbližoj policijskoj stanici", zaključio je Prlić.

Podsjetimo, na poziv saveza GSSuBiH preko dežurnog telefona došla je obavijest da se u Mostaru na jednom od mostova preko rijeke Neretve dogodio skok mlađe muške osobe, zasad nepoznatih inicijala.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.