POSLJEDICE NESREĆE Maloljetnik ozlijeđen u Prozoru u teškom, ali stabilnom stanju

Hitna pomoć unutrašnjost
Ilustracija/Hercegovina.info

Policijskoj postaji Prozor je sinoć oko 20:35 sati prijavljena prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motocikl Peugeot na kojem su bila dva maloljetnika, od kojih je jedna zadobio tjelesne ozljede zbog kojih je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na dalje liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je navedeno u izvještaju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), motociklom je upravljao A.H. (2008.) iz Prozora, a kao suputnik se na istom nalazio A.G. (2007.) iz Prozora.

Oni su prometnu nesreću doživjelu u mjestu Ripci kod Prozora. Medicinsko osoblje Doma zdravlja Prozor je A.G. ukazalo liječničku pomoć, a zbog težine ozljeda on je prebačen u SKB Mostar na dalje liječenje.

Njemu su u Domu zdravlja Prozor konstatirane teške tjelesne ozljede. Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info su potvrdili kako je u tu zdravstvenu ustanovu primljen A.G. i hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. 

Zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Konjic, a o događaju je upoznat i dežurni tužitelj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.