POLICIJSKA AKCIJA U Mostaru privedena 'četvorka', evo što je sve kod njih pronađeno

droga novac zapljena MUP HNŽ
MUP HNŽ

Sinoć su policijski službenici Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) uz podršku Postrojbe za podršku MUP-a HNŽ izveli operativnu akciju na području grada Mostara sa ciljem suzbijanja nezakonite trgovine opojnim drogama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, koja se odnose na kaznena djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije su na osnovu Pismene naredbe Općinskog suda u Mostaru i uz podršku JOP-a na području Mostara u naselju Vrapčići izvršili pretres jednog objekta. 

Ovom prilikom  slobode su lišene četiri osobe i to A. M., Đ. G., J. H. i A. H. svi iz Mostara. Također, pretresom je pronađeno i privremeno oduzeto 100 grama nepoznate materije koja asocira na opojnu drogu amfetamin, jedan pištolj, šest komada mobitela, jedna digitalna vaga za precizno vaganje, te određen iznos novca u raznim valutama i apoenima. 

Sa navedenim aktivnostima upoznat je dežurni županijski tužitelj županijskog Tužiteljstva HNŽ, priopćeno je iz Ureda za informiranje MUP-a HNŽ.