POKUŠAJ UBOJSTVA U LIVNU 61-godišnjak sjekirom napao 42-godišnjaka, prevezen je u mostarsku bolnicu

Sjekira u ruci
Ilustracija

U Livnu je jučer muškarac sjekirom napao drugog muškarca, nakon čega je uhićen, a ozlijeđeni je prevezen na liječenje u Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana 27. 8. 2024. godine u 8 sati djelatnici Policijske postaje (PP) Livno zaprimili su dojavu kako je u mjestu Golinjevo, Livno, sjekirom napadnut N. J. (1982.) iz Livna, od strane I. R. (1963.) iz Livna.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici PP Livno i hitne pomoći Doma zdravlja Livno, gdje su zatekli I. R. i ozlijeđenog N. J. koji je krvario u predjelu glave, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Prevezen u Mostar

Ozlijeđenom N. J. djelatnici hitne pomoći pružili su pomoć nakon čega je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede, te je upućen u SKB Mostar, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave Livno, nakon čega je I. R. (1963.) lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PP Livno, te je nad njim zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

O svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj u Livnu, priopćeno je iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije.