POKUŠAJ UBOJSTVA KOD STOCA Poznato stanje žene koja je ranjena u glavu

SKB Mostar
SKB Mostar

Žena koja je ranjena u glavu u subotu 13. srpnja u mjestu Prenj kod Stoca nalazi se u teškom stanju, potvrđeno je Feni iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženska osoba M. T. zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život, naveli su iz SKB-a Mostar, te je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Inače, u subotu 13. srpnja u 17:50 sati, Policijska postaja Stolac obaviještena je da se u blizini mjesne crkve, u naselju Prenj - Stolac, nalazi ozlijeđena NN ženska osoba.

Ranjena vatrenim oružjem

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i u kući, koja je u vlasništvu S. P., zatekli su M. T. (1993.) s prostrjelnom ranom u predjelu brade koju je zadobila uporabom vatrenog oružja od strane NN osobe.

Na mjestu događaja su zatečeni i S. A. (1982.), E. P. (1979.), V. H. (1990.), S. B. (1995.), S. P. (1984.), svi iz Sarajeva, te I. R. (1996.) i A. J. (1989.), obojica iz Stoca, kao i vozilo VW Golf u vlasništvu S. A.

Kako je iz MUP-a HNŽ-a priopćeno, sve osobe zatečene na licu mjesta odavale su sumnju da su pod utjecajem narkotičkih sredstava, te su svi uhićeni i privedeni u službene prostorije PS Stolac radi kriminalističke obrade.

O svemu su upoznati tužitelj, Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ, te je na licu mjesta izvršen očevid gdje je došlo do izvršenja kaznenog djela ''Pokušaj ubojstva''.