FOTO  Pogledajte što je pronađeno u kući iz koje je muškarac pucao u Nevesinju

Nevesinje Zovi Do
Hercegovina.info

U Nevesinju je policija ubila muškarca čiji identitet još uvijek nije poznat, a koji je pucao iz kuće u naselju Zovi Do.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 19. kolovoza 2024. godine, u 23:10 sati, lišili života osobu koja je prethodnih nekoliko sati pucala iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa naglasio je na konferenciji za medije kako ne može potvrditi da je riječ o migrantu sve dok ne bude završen očevid. 

Ono što je potvrđeno je kako je muškarac otvorio vrata kuće i uz povike "Alahu ekber!" pucao na policiju nakon čega je lišen života.

Nevesinje Zovi Do

Podsjećamo, Policijska postaja Nevesinje zaprimila je prijavu da se u jednoj kući, u mjestu Zovi Do, općina Nevesinje, nalazi nepoznata osoba i da posjeduje vatreno oružje. Odmah po zaprimljenju prijave, policijski službenici su se uputili na mjesto događaja, evakuirali mještane i opkolili kuću iz koje je osoba pucala.

Tijekom višesatne pucnjave, nepoznata osoba koristila je više vrsta automatskog naoružanja i eksplozivne naprave.

oružje Nevesinje Zovi Do

oružje Nevesinje Zovi Do

U tijeku je očevid na mjestu događaja kojim rukovodi dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju. Za sve daljnje informacije nadležno je Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.