POGINUO TRAKTORIST 18-godišnjak bio pijan i nije imao vozačku

policija cesta Brčko
Srna

Pedesetdvogodišnji traktorist Ljubiša Z. poginuo je jučer na brčanskoj zaobilaznici kod mjesta Potočari, kada je na traktorsku prikolicu naletio automobil Mercedes kojim je upravljao osamnaestogodišnji vozač, saznaje Srna iz izvora bliskih brčanskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udara traktorist je odbačen sa sjedišta i pao je u obližnju provaliju, gdje je na mjestu ostao mrtav. Prometna nesreća dogodila se jučer ujutro oko 5 sati.

Vozač je uhićen, a riječ je o sinu poznatog poduzetnika s tih prostora.

Promet na dionici zaobilaznice od raskrsnice Potočari do kružnog toka u naselju Brod bio je obustavljen, a vozila su preusmjeravana na alternativne pravce.

''Dana 17. 8. 2024. na zaobilaznici Gredice - Gorice u mjestu Omerbegovača, jutros oko 05:00 sati, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač motornog vozila marke Mercedes i vozač traktora IMT 539 s pridodanom prikolicom. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici Policije Brčko distrikta su utvrdili da je vozač motornog vozila Mercedes inicijala A. R. rođen 2006. godine iz Brčkog upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola i zadobio je lakše tjelesne ozljede'', objavila je policija.

''Vozač traktora inicijala Lj. Z. rođen 1972. godine iz Brčkog od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao, a što je konstatirao liječnik mrtvozornik koji je izašao na lice mjesta. Promet na navedenoj dionici od kružnog toka u Potočarima do raskrsnice Omerbegovača - Boće, u potpunosti je bio obustavljen od trenutka nesreće pa do 14:00 sati'', objavili su iz Policije Brčko distrikta.