PLANINA KOD KONJICA Muškarac zadobio ozljede uslijed pada s kros motora

GSS Prenj
GSS Prenj

Muškarac je zadobio ozljede uslijed pada s kros motora na planini Bitovnji kod Konjica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dana 21. 7. 2024. godine u večernjim satima interventni medicinski tim CEMS FBiH zaprimio je dojavu da se na planini Bitovnji, nalazi mlađa muška osoba koja je uslijed pada s kros motora zadobila tjelesne ozljede te se zahtijeva hitan medicinski transport'', objavila je Gorska služba spašavanja (GSS) Prenj.

''Pripadnici interventnog medicinskog tima CEMS FBiH koji su ujedno i pripadnici GSS “Prenj“  zajedno s ostalim pripadnicima Gorska Služba Spašavanja PRENJ su se uputili na lokaciju unesrećene osobe sanitetskim vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Konjic'', objavio je GSS Prenj.

Prebačen u bolnicu

''Nakon pronalaska ozlijeđene osobe izvršen je trauma pregled gdje je utvrđeno da je isti zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja. Nakon potpunog zbrinjavanja ozlijeđene osobe počela je evakuacija s mjesta na kojem je zatečen do sanitetskog vozila, nakon čega je uslijedio transport prema zdravstvenoj ustanovi u Konjicu na daljnji tretman'', priopćeno je iz GSS Prenj.

Iz Gorske službe spašavanja Prenj ponovno apeliraju na sve osobe koje koriste terenska vozila po planinama oko Konjica da to rade na siguran način, savjesno i oprezno kako prije svega ne bi dovodili svoj život u opasnost, jer velike udaljenosti od grada i nepristupačan teren otežava dolazak spašavatelja na vrijeme.