OTUĐENO DVA MILIJUNA MARAKA Policija uhitila jednu osobu zbog filmske pljačke u Banjoj Luci

Filmska pljačka u Banjoj Luci
ATV

Policija je u okviru istrage otimanja dva milijuna maraka od Banjalučanke J. Š. koja trguje devizama uhitila jednu osobu s područja Gruzije koja se može povezati s ovim slučajem, saznaje Glas Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama "Glasa Srpske" ovo kazneno djelo počinila je dobro organizirana grupa koja je tijekom bijega promijenila više vozila. Dio njih je pobjegao u pravcu Doboja, a sumnja se da su neki čak otišli iz BiH.

Istražitelji su do sada otkrili i rute kojima su bježali lopovi, a pronađena su i dva vozila za koja se sumnja da su koristili.

Radi se o Seatu koji je otkriven u naselju Sunce, te Audiju koji je otkriven u naselju Paprikovac.

"Lopovi su nakon pljačke otišli prema naselju Sunce, a zatim su bježali prema Zalužanima gdje su, po svemu sudeći, krenuli otvarati ukradene torbe. U jednoj od njih su pronašli mobilni telefon koji je vlasnica prethodno sakrila. Signal tog telefona je ugašen na baznoj stanici u Zalužanima. Daljim operativnim radom se došlo do informacija i dokaza da su pljačkaši pobjegli u Doboj", rekao je izvor blizak istrazi.

Banjalučanka J.P. napadnuta je utorak uvečer ispred svoje kuće u banjalučkoj Ulici Relje Kneževića. Lopov joj je prišao s leđa dok je bila na kućnom pragu te joj istrgao torbe u kojima je navodno bilo oko dva milijuna maraka i pobjegao.