OTAC PRETUČENOG MLADIĆA U MOSTARU 'Moj sin i njegov prijatelj nisu dio nikakve skupine, niti su nosili ikakva obilježja'

Policija Mostar MUP HNŽ
Hercegovina.info

Središnji dio Mostara opet je poslužio za delinkventsko nasilje, a ovaj put su žrtve dvojica nevinih 15-godišnjaka koji su se očito u krivo vrijeme našli na krivom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorica nepoznatih muškaraca izletjela je iz vozila 'VW Polo' u blizini Županijskog suda te su pretukla dvojicu mladića koji su se vraćali kući. Otac jednog od pretučenih mladića za hercegovina.info podijelio je kronologiju događaja.

"Prije svega, moram naglasiti da moj sin i njegov prijatelj ne pripadaju nikakvoj skupini niti su nosili ikakva obilježja. Oni su se vraćali kući i negdje u blizini Županijskog suda u ulici Ante Starčevića napalo ih je pet nepoznatih muških osoba bez ikakvog povoda. Prvo su napali sinovog prijatelja i ozlijedili, onda mu je moj sin probao pomoći pa je i on dobio po glavi.

Napadači su se brzo razbježali jer je u blizini naišla neka gospođa, a dečki su zovnuli policiju. Oni nisu mogli precizirati gdje je točno bio napad, pa su im rekli da dođu pješke kod Stare gimnazije jer je tu u blizini policijska patrola. Mi smo obaviješteni oko 23:30 i došli smo do policije, onda smo otišli na hitnu. Iz hitne su nas poslali na CUM jer je ipak bilo kasno i radilo se o ozljedama glave, no evo hvala Bogu obojica su prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.

Koliko smo upoznati, policija je uhitila jednog od napadača koji je 2002. godište. To je sve što znamo službeno", kazao je za hercegovina.info otac jednog od pretučenih mladića koji se nada da će policija ubrzo rasvijetliti događaj budući da se u tom dijelu grada nalazi veliki broj nadzornih kamera što javnih, što na privatnim objektima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.