NOVO UBOJSTVO U BIH Dvije mlađe osobe osumnjičene za ubojstvo starije žene

NOVO UBOJSTVO U BIH Dvije mlađe osobe osumnjičene za ubojstvo starije žene

Žena starije životne dobi ubijena je sinoć u naselju Požarike u Gradačcu, potvrđeno je za Klix. Gradačačko naselje Požarike potreslo je ubojstvo, a za koje se sumnjiče dvije osobe mlađe životne dobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor iz policije za Klix je kazao da osumnjičeni za ubojstvo nisu bili rodbinski ili na neki drugi način povezani s ubijenom ženom, a kazneno djelo je najvjerojatnije počinjeno tupim predmetom. Jedna od dvije osobe, koje se sumnjiče da su počinile ovaj zločin, je uhićena.

Prema informacijama potvrđenim iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije (MUP TŽ), oko 19:40 sati Policijskoj postaji Gradačac prijavljeno je da se čuju vika i galama u naselju Požarike, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života.

"Na mjesto događaja upućeni su hitna pomoć Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici Policijske postaje Gradačac i istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac te su potvrđeni navodi prijave, konstatirana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica", kazala je glasnogovornica Uprave policije MUP-a TŽ Adnana Sprečić.

Sprečić je dodala da je jedna osoba koja se dovodi u vezu sa navedenim događajem privedena u službene prostorije Policijske uprave Gradačac.